Big Fly

Egy blog a baseballnak

A negyedik hét után

2019. április 25. 08:38 - nygb

Előbb kisöpört a Diamondback, aztán brutális visszatérést tartogatott a Cleveland-széria, Fried továbbra is zseniális, bár sikereit elhomályosítja, hogy a bullpenen továbbra is képesek elmenni a meccsek. A negyedik hét után, az ötödik hét nyitányát követően lássuk, mi történt.

d4uabzswwae2gww_jpg_large.jpg

Nem csodálnám, ha a szombati Cleveland elleni mérkőzés után tömegével avathattunk volna új Braves-szurkolókat: a 6. inning tetején még 7-1-re vitt a Cleveland, a 9. inningben ezt sikerült felhozni 8-7-re. Elképesztő comeback volt, megéri végignézni az összefoglalót:

 

 

A támadósor magabiztosan ütöget, belegondolni is elszomorító, micsoda eredmények jönnének, ha sikerülne behúzni egy stabilan teljesítő dobót, esetleg egy tökéletesre fényezett bullpent: mert most úgy áll a dolog, hogy .900-as OPS-en felül van Swanson, McCann, Markakis, Tyler Flowers, Freeman és Acuna is (utóbbi 1.029-en állt a 4. hét után). ERA tekintetében viszont gyalázatos a helyzet, 4.73-as mutatóval a 12. helyen áll a csapat a National League-ben, rohadt nagy mázli, hogy a Mets és a Washington még nálunk is bénább.

Üröm az örömben, hogy Max Fried három találkozó után is csodálatos, illetve ne féljünk a nagy szavaktól, ELKÉPESZTŐ eddig, nagyon kéne, hogy egészséges maradjon a srác, és továbbra is így dobáljon. Mit is jelent ez? 1.38-AS ERA 26 INNING UTÁN, EZ EGYÉBKÉNT LIGA-ELSŐSÉG.

Kell-e ennél több?

Hát persze, hogy kell.

Alighogy bejelentették, hogy Foltynewicz visszatér az ötödik hét végére, Vizcaino ki is dőlt a szezonra, a 25.2 inninget dobó Teheran 5.61-el áll, Gausman 3.96, a 14 inninges Wright 7.07-es ERA-val büszkélkedhet.

Ki vezeti vajon a profi ligát a 2018-as szezonban, már ami a walkok számát illeti? (108, 22 meccs után, 4.73-as ERA, 21. helyen).

És kinek van az egyik legígéretesebb utánpótlása a ligában?

És melyik csapatnak lenne most égető szüksége arra, hogy minél több srácnak adjon bizonyítási lehetőséget a szezonban?

Akárhogyan is, a Braves-fórumokon lassacskán kecskét áldoznak, csak húzzuk be végre Kimbrelt, vagy legalább a San Fransiscós Madison Bumgarnert (4x-es AllStar, 3.66-os idei ERA, tavaly 3.28… emellett 2x Silver Slugger -díjjal is büszkélkedhet…). Bumgarner lehetséges igazolásával kapcsolatosan már januárban felröppentek a pletykák, és hát valószínűleg túlvan már a fénykorán, de amilyen gyalázat mostanában a bullpen, a rajongók szerint jóformán bárki jöhet – túlzok nyilván, soraimban alighanem most keveredik legjobban az amatőrizmus a profizmussal, és a 10. posztig se kellett várni ezzel.

Mit mondhatnék erre, csak azt, amit a nagyok: That’s baseball. Várjuk az ötödik hetet, a Cincinatti után a Coloradót kéne térdre kényszeríteni.

Szólj hozzá!
Címkék: braves2019

A bejegyzés trackback címe:

https://bigfly.blog.hu/api/trackback/id/tr9814784998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása